Welkom op de website van Huisartsenpraktijk NieuwDelft

Huisartsenpraktijk P.J.M. van Puffelen is in 2011 gestart als solopraktijk en heeft zich gevestigd in de binnenstad van Delft aan de Phoenixstraat. In 2020 is de praktijk verder gegaan onder de naam Huisartsenpraktijk NieuwDelft.

Op dit moment bestaat ons team uit vier huisartsen, drie praktijkondersteuners, vier doktersassistentes en een praktijkmanager. In onze praktijk kunt u elke werkdag terecht voor vragen over uw gezondheid. Er werken dus meerdere huisartsen in de praktijk maar iedereen die staat ingeschreven heeft een vast aanspreekpunt. U kunt altijd een afspraak maken bij uw vaste huisarts maar soms heeft een van de andere huisartsen eerder plek op het spreekuur. Dit wordt dan door de assistente met u besproken. Sinds 2016 is de praktijk geaccrediteerd. 

Onze bereikbaarheid op werkdagen:

08.00-10.30 uur Bereikbaar voor medische vragen en afspraken

10.30-11.00 uur In overleg maar bereikbaar voor spoed

11.00-12.30 uur Bereikbaar voor medische vragen en afspraken

12.30-13.30 uur Lunchpauze maar bereikbaar voor spoed

13.30-16.00 uur Bereikbaar voor medische vragen en het opvragen van uitslagen

16.00-17.00 uur Bereikbaar voor spoed

 

In geval van spoed zijn we altijd bereikbaar!

In de vakantieperiode (juni-augustus) werken wij vanwege de onderbezetting met een vakantierooster. Dan zijn wij in de ochtend tot 12.30 uur voor afspraken, uitslagen en medisch advies te bereiken en in de middag vanaf 13.30 uur alleen in geval van spoed. Wij hopen op uw begrip.

Wij werken met een terugbelsysteem waarmee u een terugbelverzoek kunt indienen, medicatie kunt bestellen of afspraken kunt annuleren. Voor het spreekuur dient altijd een afspraak gemaakt te worden. Een consult duurt 15 minuten en is bedoeld om 1 klacht te bespreken. Heeft u meer tijd nodig? Geef dit aan bij het maken van de afspraak. 

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. De huisarts belt u dan terug. U kunt ook een vraag stellen via een e-consult. Kijk hiervoor op MijnGezondheid.net u kunt na inloggen met DigiD herhaalrecepten aanvragen, medische vragen stellen via een e-consult en eigen uitslagen inzien. Wij proberen e-consulten binnen 5 werkdagen te beantwoorden. 

 

         

 

 

Handige websites

Op de pagina's hieronder kunt u verschillende handige informatie vinden. klikt u gerust verder.