Ons Team

Hieronder ziet u een overzicht van al onze medewerkers.

P.J.M. van Puffelen
Huisarts, praktijkhouder
Controleer mijn BIG registratienummer

Sinds 2006 ben ik huisarts. Na enkele jaren op verschillende plekken te hebben waargenomen heb ik in 2011 de praktijk van mijn voorganger dokter Lange overgenomen. Naast mijn dagelijks werk als huisarts heb ik bijzondere interesse in het gebied van de hart- en vaatziekten en ben ik raadslid bij de Medische Beroepscommissie van de Raad voor de Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ). Daarnaast werk ik als SCEN arts bij euthanasie verzoeken. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (om de week). 

J.J. Krijger-van Eerden
Huisarts
Controleer mijn BIG registratienummer

Vanaf 2020 werk ik als huisarts in de praktijk. Ik ben huisarts sinds  2007, maar heb toen slechts kort in deze functie gewerkt. Daarna ben ik in een revalidatiecentrum terecht gekomen waar ik verantwoordelijk was voor de zorg voor mensen met chronische pijn en met ALS. Mijn registratie als huisarts was inmiddels verlopen en daarom heb ik alle kennis en vaardigheden opgedaan om zelf weer het vak uit te kunnen oefenen. En dat doe ik met veel plezier voor u! Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Werkdagen: maandag, dinsdag (om de week), donderdag en vrijdag.

M. de Jonge
Huisarts
Controleer mijn BIG registratienummer

In 2023 ben ik met veel enthousiasme begonnen in de praktijk. Na mijn studie geneeskunde heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan binnen de dermatologie, jeugdgezondheidszorg en ouderenzorg. Hierna heb ik de huisartsenopleiding in Leiden afgerond. Ik ben getrouwd en heb een dochter. 

Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag  

Dr de Jonge is vanaf juli 2024 met zwangerschapsverlof en Dr Tenk zal haar vervangen.

L.C. Dobrowolski
Huisarts
Controleer mijn BIG registratienummer

Vanaf 2020 werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ik heb mijn studie Geneeskunde en promotieonderzoek naar hoge bloeddruk bij niertransplantatie patiënten en de huisartsopleiding in Amsterdam afgerond. Hierna heb ik ook twee jaar als huisarts in Amsterdam en omstreken gewerkt. Sinds 2021 woon ik met mijn gezin in Delft. Als huisarts wil ik graag samen kijken naar wat de beste aanpak is om uw klacht of ziekte te verhelpen. Ik heb veel plezier in het geven van aandacht aan preventie van ziekte en het bevorderen van een gezonde leefwijze.  

Werkdagen: woensdag en donderdag

M. Tenk
Huisarts (waarnemend)
Controleer mijn BIG registratienummer

Dr Tenk zal als waarnemend huisarts dr de Jonge vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Zij is op wisselende dagen werkzaam in de praktijk. 

Nesrin Kizil
Praktijkondersteuner

Per juni 2022 ben ik het team komen versterken, nadat ik al een hele tijd heb waargenomen in de praktijk. Ik ben sinds 2012 werkzaam als praktijkondersteuner. Mijn aandachtsgebieden zijn: Diabetes, Astma/ COPD, Hart- en Vaatziekten en stoppen met roken. Verder ben ik gespecialiseerd in de ouderenzorg. Ouderen wonen steeds langer thuis en daarom is het van belang om kwetsbaarheid te herkennen en problematiek vroeg te signaleren om zo de juiste zorg te kunnen bieden. Ik vind het leuk om patiënten zo goed mogelijk en met aandacht te begeleiden. Ik ben getrouwd en ben moeder van een prachtige dochter.

Annet Boks
Praktijkondersteuner

Vanaf 2024 ben ik begonnen als praktijkondersteuner in de praktijk. Ik ben in 1989 begonnen als verpleegkundige en heb de nodige ervaring op diverse werkplekken opgedaan. De huisartsenzorg blijft voor mij een aantrekkelijke werkplek. Vanaf 2022 werk ik, met zeer veel plezier, als praktijkondersteuner. Samen met Nesrin zal ik de huisartsen ondersteunen in de chronische zorg voor patiënten met Diabetes, Astma/COPD, Hart- en vaatziekten en de ouderenzorg. Ook kunt u bij mij terecht voor het stoppen met roken. Het samen zoeken naar een goede manier van leven met een chronische aandoening staat bij mij voorop. Naast de chronische zorg is ook de ouderenzorg een belangrijk onderdeel van ons werk. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hond. Ik ben getrouwd en heb 1 uitwonende zoon.

Esther Kirsten
Praktijkondersteuner GGZ

Vanaf 2020 ben ik werkzaam in de praktijk. Sinds 1994 ben ik psycholoog, ik loop dus al een tijdje mee. Sinds een aantal jaren werk ik met veel plezier in huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner GGZ. Ik help patiënten met psychische en psychosociale problemen. De huisarts bespreekt met u of u bij mij een afspraak kunt maken. U bent dan van harte welkom!

Deborah Hamming-de Rooij
Doktersassistente

Sinds 2006 ben ik werkzaam als doktersassistente. Lange tijd heb ik in een huisartsenpraktijk in Rotterdam gewerkt en sinds 2019 ben ik werkzaam in Delft, onder andere als triagiste op de huisartsenpost. En vanaf 2023 ben ik in deze praktijk komen werken. Ik ben getrouwd en samen hebben we een zoon en twee katten.

Ellis Beek
Doktersassistente, SOH

Vanaf 2020 werk ik als doktersassistente in de praktijk. Ik heb al eerder in een huisartsenpraktijk gewerkt en 15 jaar in het Reinier de Graaf ziekenhuis op de poli plastische chirurgie. Ook ben ik 8 jaar werkzaam geweest als triagiste op de huisartsenpost. U zult mij aan de balie zien of spreken aan de telefoon, maar ook doe ik mijn eigen spreekuur met daarbij de 24-uurs bloeddrukmetingen, wondcontroles, holters en uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek. Ook ben ik werkzaam binnen de praktijk als SOH (Spreekuur ondersteuner). Hiervoor heb ik in 2022 mijn opleiding afgerond. Ik ga graag op vakantie naar Griekenland en doe aan powerwalken. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Gre Steigenga-Dijkstra
Doktersassistente

Nadat ik in 2009 mijn opleiding heb voltooid, ben ik direct als doktersassistente aan de slag gegaan en vanaf 2020 is dat in praktijk NieuwDelft. Het leuke van mijn beroep vind ik het omgaan met mensen en de afwisseling, geen dag is hetzelfde. U kunt bij mij natuurlijk terecht voor het maken van afspraken maar ook voor bijvoorbeeld oren uitspuiten, injecties, hechtingen verwijderen en uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek. Ik ben getrouwd en onze drie zoons zijn inmiddels het huis uit. Wij wonen met onze twee honden, twee katten en twee kippen in het mooie Overschie.

Lisette Buijs-Pietersz
Doktersassistente in opleiding

Na een lange tijd heb ik eindelijk gevonden waar ik naar op zoek was. Werken in de zorg! Vanaf september 2023 ben ik begonnen met een zij-instroomtraject. Dat betekent dat ik goed opgeleid en begeleid wordt zodat ik volgend jaar een gediplomeerd doktersassistente ben. De werkzaamheden van een doktersassistente zijn veelzijdig en dit is juist wat ik erg leuk vind. Vanaf mei 2024 ben ik werkzaam bij Huisartsenpraktijk NieuwDelft en zult u mij drie dagen per week zien in de praktijk of spreken aan de telefoon.  

Laura Hofstede
Praktijkmanager

Vanaf 2012 ben ik werkzaam in de praktijk. Ik ben begonnen als assistente en in 2015 heb ik de opleiding tot Praktijkondersteuner afgerond. Met veel plezier heb ik jarenlang mensen begeleid met een chronische aandoening. In de loop van de tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met alle niet-medische taken waarvoor ik in 2020 de opleiding Praktijkmanagement heb afgerond. Ik ben me toen volledig gaan richten op het ontzorgen van de huisartsen. Ik houd me vooral bezig met de organisatie en bedrijfsvoering van de praktijk. Van beleid en  roosters tot kwaliteit en accreditatie. Hierdoor kunnen alle medewerkers in het team zich weer volledig richten op de patiëntenzorg.  Ook ondersteun ik als Digicoach collega`s en patiënten op het gebied van digitale vaardigheden. Ik ben getrouwd en heb 2 zonen.